Tuesday, December 21, 2021

Rickenbacker sarjatreffit

Rickenbacker sarjatreffit



Nämä kokonaismäärät ovat Rickenbackerin tehtaalta rickenbacker sarjatreffit ja julkaissut Richard Smith Rickenbacker-kirjassaan, katso minun bibliografia -verkkosivu. Napsauta sitä, joka näyttää olevan soittimesi tyyppi! Kun arvioit instrumenttia, muista, että varhainen Rickenbacher-yritys oli nuori yritys aivan uudella alalla, rickenbacker sarjatreffit. lähetetty 19. kesäkuuta AM profiili lähetä sähköposti muokkaa Rickenbacker Related Patents. Luultavasti siksi, että tämä idea ei ollut kovin hyvä pelaajalle.





Varhaisimmat Rickenbackerit



Alla on ohjeita ja ohjeita sinulle, jota olet kiinnostunut löytämään rickenbacker sarjatreffit Rickenbacker-instrumenttisi iästä. Rickenbacker International Corporation on käyttänyt useita erilaisia ​​järjestelmiä. Joillakin aikaisemmilla ei ollut numeroa vastaavia päivämääriä, lukuun ottamatta laskuja, rickenbacker sarjatreffit.


Alla on joitain yleisimpiä sarjanumeron muunnelmia. Napsauta sitä, joka näyttää olevan soittimesi tyyppi! Joulukuun loppuun asti valmistettujen Rickenbacker-kitaroiden onttorunkoisten kitaroiden koodi paljastaa joitain mallitietoja. Se ei kerro valmistuspäivää. Tehdaslaskujen kautta on mahdollista saada lisätietoa.


Sarjanumeron ensimmäinen numero tarkoittaa numeroa rickenbacker sarjatreffit. Kirjain "T" tarkoittaa ei-vibrato-peräkappaletta ja "V" tarkoittaa vibrato-peräkappaletta. Alla on muutamia esimerkkejä:. Kuten niin monta kertaa aikaisempina ajanjaksoina, on poikkeuksia yllä esitetystä sarjanumerojärjestelmästä. Ensimmäisissä Capri-kitaroissa, kuten joissain malleissa, ei ollut sarjanumerossa olevaa mikrofonimäärää.


Se näytti vain takakappaleen version, ts. Sattui myös niin, että vibrato-mallissa saattaa olla T-kirjain numerossa sekä V-kirjain ei-vibrato-malleissa. Tässä on esimerkkejä täysikokoisista vakiokitaroista, bassoista ja mandoliinista. Ensimmäiset numerot kertovat laitteen mallin. Ensimmäistä numeroa s seuraava kirjain ilmaisee soittimen tyylin.


Ensimmäinen yksinumeroinen numero kirjaimen jälkeen kertoo, mikä vuosi on 50-luvulla. Se toimii näin:. Mallin sarjanumeron osassa oli yleensä 4 45:n sijaan. Se päättyi "A"-kirjaimeen. Esimerkiksi 4C A oli malli V, joka usein merkitsi mallia tai mallia. Se voi olla myös malli. Koodit eivät kertoneet meille mitään erityistä mallitietoa, mutta se kertoo, että instrumentti oli yksi pienemmistä opiskelijamalleista. Tästä oli pieniä poikkeuksia, mutta yllä mainittu järjestelmä oli yleisin, rickenbacker sarjatreffit.


Sarjanumerot, joissa on "R", rickenbacker sarjatreffit. Numerot, joissa on "R", rickenbacker sarjatreffit, kuten in 2R käytettiin 60-luvun alussa DeLuxe Hollow Body -malleissa Rick-O-Sound-lähdöllä. Malli, jolla on mainittu sarjanumero, oli Model F, joka valmistettiin heinäkuussa Rickenbacker Related Patents. O Kauffman 2 A. Nuori 3 George D. Beauchamp 4 Paul M.


Barth 5 Rickenbacker sarjatreffit P. Sceusa 6 F. C Hall. Toinen numerointimuunnelma. Käsivibrato-peräkappale. Valetut soittimet ja kaula. Paistinpannu ja hevosenkengän nouto, rickenbacker sarjatreffit. Päättömät sähköviululuokan instrumentit. Roller Vibrato Tailpiece. Vibrola espanjalainen kitara. Putkirunkoiset sähköviululuokan instrumentit. Irrotettava hevosenkengänpoikki.


Sceusan kaula.





sano kohteliaasti ei kiitos nettitreffailusta



V merkitsi usein mallia tai mallia Se voi olla myös malli. Koodit eivät kertoneet meille mitään tiettyä mallitietoa, mutta se kertoo, että instrumentti oli yksi pienemmistä opiskelijamalleista. Tästä oli pieniä poikkeuksia, mutta yllä mainittu järjestelmä oli yleisin. Sarjanumerot, joissa on "R". R-kirjaimella varustettuja numeroita, kuten 2R:ssä, käytettiin 60-luvun alussa DeLuxe Hollow Body -malleissa, joissa oli Rick-O-Sound -lähtö. Malli, jolla on mainittu sarjanumero, oli Model F, joka valmistettiin heinäkuussa Rickenbacker Related Patents.


O Kauffman 2 A. Nuori 3 George D. Beauchamp 4 Paul M. Barth 5 Peter P. Sceusa 6 F. C Hall. Toinen numerointimuunnelma. Käsivibrato-peräkappale. Valetut soittimet ja kaula. Paistinpannu ja hevosenkengän nouto. Päättömät sähköviululuokan instrumentit. Roller Vibrato Tailpiece. Vibrola espanjalainen kitara. Putkirunkoiset sähköviululuokan instrumentit.


Irrotettava hevosenkengänpoikki. Epäilen, että osa tästä myös pro-pelaajien henkilökohtaisesta pyynnöstä. Älä siis sekoita kiiltävää pinnoitettujen rungon peitelevyjen sarjaa. Katso ensin vartaloa; tarkista pistokkeen reunat, naarmat ja suunta, sitten poimimen koko ja tyyli sekä mahdolliset patenttitiedot. Toisen sukupolven ja sitä uudemmissa malleissa on yleensä kiiltävämpi musta.


Se johtuu luultavasti muuttuneesta bakeliittikaavasta. Tarkista nauhakiinnitys, mutta muista, että myöhäisten mallien malleissa oli myös "rungon läpi" -kiinnitys, mutta niissä ei ole integroitua siltaa. Olen keräämässä digikuvia B- ja A-sarjan Rickenbacher-levyteräksistä ja kaikkia mahdollisia tietokatalogikopioita. Jos voit ottaa kuvia kitarastasi, lähetä ne minulle sähköpostilla sarjanumerotietojen kera.


Kaikki nämä tiedot auttavat minua auttamaan sinua paremmin. Lähettäjä: Boston, MA lähetetty 29. toukokuuta AM profiili lähetä sähköposti muokkaa Kiitos, JD, että käytit aikaa ja vaivaa tämän julkaisemiseen! Bakeliittifanaatikona tämä on minulle arvokkaampi kuin Richard Smithin koko Rickebac k her -kirja. Lähettäjä: Vancouver BC Canada lähetetty 29. toukokuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa JD Kiitos tiedosta. Sitä arvostetaan suuresti. Andy Alford Jäsen Lähettäjä: Alabama lähetetty 31. toukokuuta AM profiili lähetä sähköposti muokkaa Muista, että sodan jälkeen rakennettiin Rickenbachereja, joissa oli sekoitettuja osia, kuten sotaa edeltäneet rungot ja nimikilvet yhdistettynä sodanjälkeisiin mikrofoneihin.


Olen pelannut yhtä näistä ja siinä todella oli Rick. valittaa, jota ihmiset haluavat näihin bakeliitteihin. Herb Steiner Jäsen Lähettäjä: Cedar Valley, Travis County TX lähetetty 31. toukokuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa JD, omistan yhden luettelossasi olevista poikkeavuuksista. Kaikki siinä lukee "ennen elokuuta 37", paitsi että oikeanpuoleisessa kansilevyssä on kaksi säätönuppia.


Phonojackia päin oleva soitin, "patti. ovat kaikki oikein. Pelkkä ohjauspaneeli. Olen huomannut Rickenbackerin luetteloiden verkkosivustolla, että Rickenbacherin ja Rickenbackerin oikeinkirjoituksia käytetään molempia jopa vanhimmassa kirjallisuudessa.


Onko tämä vain omituista luetteloille vai onko joissakin sotaa edeltäneissä kitaroissa myös Rickenbacker-kirjoitus? Gary Anwyl Jäsen Lähettäjä: Palo Alto, CA lähetetty 1. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Nice job JD. Minulla on "sota-ajan" Rick valkoisilla selluloidipaneeleilla. Siinä on pari asiaa, joita olen ihmetellyt. Ehkä nyt on hyvä aika tuoda ne esille. Paneeli on metallia ja maalattu valkoiseksi. Onko kaikissa selluloidipaneeli Ricksissä ohjausnupit asennettu metallilevylle?


Se on juuri siellä, missä päätepinta olisi, jos se olisi akustinen kitara. Joku idiootti tuhosi tämän vintage-lapteräksen kiinnittämällä siihen hihnanapin. Huomasin myös, että joissakin National valumetallisylintereissä on myös hihnapainike. Miksi he asensivat hihnapainikkeen?? Oletan, että se suojelisi kehoa, jos nojaisit sen päähän ja nojaisit sen jotain vastaan, mutta se ei vaikuta viisaalta.


Toivon, että muut Rickin omistajat voivat ilmaista ajatuksiaan ja havaintojaan. Gary Anwyl Jäsen Lähettäjä: Palo Alto, CA lähetetty 3. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Vastataksesi Mark Duranten kysymykseen Rickenbackerin oikeinkirjoituksesta. Smithin Complete History of Rickenbacker -kirjan mukaan kirjoitusasua "Rickenbacker" käytettiin kaikessa myyntikirjallisuudessa, mutta "Rickenbacher" -kirjoitusmuotoa käytettiin instrumenttien nimikilveissä 50-luvulle asti.


Luettelot, joissa on merkintä ja ovat luultavasti peräisin Smith-kirjan mukaan, Ro-Pat-In-yhtiö muutti nimensä Electro String Instruments Corp:ksi ja alkoi kutsua soittimia nimellä "Rickenbacker Electros". Luettelossa "" lukee "Electro String Instruments Corp" ja luettelossa "" viittaa Rickenbacker Electroon.


Myös Smithin kirjan mukaan Rickenbacker aloitti levyterästen valmistuksen vasta puolivälissä ja vain 13 kappaletta myytiin ensimmäisenä vuonna, joten on epätodennäköistä, että esite on peräisin. Luettelo, joka on päivätty nimellä "" on luultavasti 40-luvun lopulta - se sisältää sodan jälkeinen bakeliitti Rick! Lähettäjä: Alabama lähetetty 3. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Nautin koko viestin lukemisesta.


Ongelmani on yrittää selvittää Rickenbacher-bakeliittifaktoja fiktiosta. Tämä on tarina, joka ei ehkä koskaan lopu. Olen pimeässä. Gary Anwyl Jäsen Lähettäjä: Palo Alto, CA lähetetty 3. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Kaksi muuta virheellistä päivämäärää Rickenbackerin luettelosivulla. "" -luettelo näyttää mallin 59, joka esiteltiin vuoden 1937 lopulla tai alussa. "" -luettelossa näkyy Vibrola espanjalainen kitara, joka esiteltiin joulukuussa. Jim Landersin jäsen: Spokane, Wash.


lähetetty 3. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Tietääkö kukaan teistä varmasti minä vuonna ensimmäiset bakelitit valmistettiin? Olin aina kuullut ensimmäisten ilmestyvän, mutta viime aikoina olen kuullut, että ne ovat saaneet tehdä joitain vuonna 34 tai jopa aikaisemmin. Minulla on numero C18, joka on ilmeisesti yksi ensimmäisistä, ja olen utelias tietämään, minä vuonna se on saatettu todella rakentaa.


Arvostaisin koulutettuja mielipiteitäsi tästä. Jim Gary Anwyl Jäsen Lähettäjä: Palo Alto, CA, lähetetty 3. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Smithin kirjan mukaan Rickenbacker aloitti bakeliittilevyterästen kaupalliset toimitukset heinäkuussa " Vuonna '34 he aloittivat ensimmäisen bakeliittiinstrumenttinsa, sähköisen, kehittämisen. viulu.


Smithin kirja vaikuttaa melko luotettavalta lähteeltä. Hänellä näyttää olleen pääsy Rickenbacker-arkistoon. Heinäkuun '35 toimituspäivänä hän lainaa Adolph Rickenbacherin kirjettä. Hän lainaa myös joitain Rickenbackerin ja Bakelite Corporationin välistä kirjeenvaihtoa vuoden 1934 lopulla ja Rickenbackerin alkupuolella tekemästä bakeliittiinstrumenttien patenttihausta. Lähetetty 4. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Kiitos Gary.


wayne yakes md Jäsen Lähettäjä: denver, Colorado lähetetty 11. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Älä usko, että olen koskaan "seurustellut" Rickyllä. En tiedä ketään, joka myöntäisi sen! J D Sauser Jäsen Lähettäjä: Traveling, tällä hetkellä Sveitsissä, pian joko takaisin osavaltioihin tai Hispaniolan saaren itäosaan lähetetty 13. kesäkuuta AM profiili lähetä sähköposti muokkaa Herb Steiner.


Mitä tulee kitarasi paneeleihin: mitä on voinut tapahtua Herbille kitarallesi, voidaan vain arvailla. Se, että sen pistoke on soitinta päin, on lohdullista tietää, koska se osoittaa kohti sotaa edeltävää runkoa. Millaiset ovat soittimesi reunat? Tasaisesti pyöristetty tai hieman viisto? Jos se EI ole pyöristetty, meillä olisi kaksi merkkiä siitä, että se on itse asiassa sotaa edeltänyt ruumis. Entäpä kaula? Ei uria? Teoriani olisi, että voisin hyvin ymmärtää, että joku pelaaja keksi idean laittaa kaksi säädintä diskantin puolelle, kuten Rick myöhemmin teki.


Ehkä hänellä oli varhainen, jossa oli vain äänenvoimakkuuden säädin ja hän halusi lisätä äänisäätimen kuultuaan, mitä muut voisivat tehdä sillä, jotta se olisi järkevää. Mutta tämä kaikki on vain arvauksia. Nyt Gary Anwylin selluloidilevyistä Ne olivat hauraita valoherkkiä ja rikkoutuivat.


Se on saatettu korvata metallilevyllä, koska se on todennäköisimmin rikki, kun nupit työntyvät ulos, ja se on saatettu työntää sisään, rikkoen selluloidilevyn. Mutta se on taas vain toinen arvaus, en voi vielä sanoa, mikä aikana selluloidilevyjä käytettiin. Luulisin kuitenkin, että se oli sodan aikaa '41-45, koska se olisi järkevää materiaalipulan vuoksi. Mitä tulee "B"-mallien ensimmäiseen "viralliseen" vuoteen: Kaikki mitä olen havainnut viittaavan aikaisintaan.


"Vibrola" oli espanjalaiseen kitaramalliin LISÄtty ominaisuus. En osaa sanoa vuosia, mutta uskon, että espanjalaisen kitaran perusmalli esiteltiin ennen. Kiitos mukavista kommenteista. Buck Dilly Jäsen Lähettäjä: Branchville, NJ, USA lähetetty 17. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Jos jollain on kuva bakeliittiviulusta, voisitko lähettää sen minulle sähköpostitse? Gary Anwyl Jäsen Lähettäjä: Palo Alto, CA lähetti 17. kesäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Buck, jos seuraat Rickenbackerin luettelolinkkiä aikaisemmassa viestissäni ja katsot luetteloa, näet kuvan Electro Viulusta yhdellä sivulla.


Se on melko radikaali muotoilu - se on periaatteessa vain niska- ja leukatuki. Kuvalinkki [Tämän viestin on muokannut Gary Anwyl 23. syyskuuta klo PM. Lähettäjä: Travelling, tällä hetkellä Sveitsissä, pian joko takaisin Yhdysvaltoihin tai Hispaniolan saaren itäosaan, julkaistu 19. kesäkuuta AM profiili lähetä sähköpostia muokkaa ja noin 50 vuotta myöhemmin eräs hyvin vallankumouksellinen japanilainen yritys "keksi" jotain aivan kuten se yrtti rekisteröimätön lähetetty 19. kesäkuuta AM muokkaa Seurustelin Rickenbackerin kanssa, kun hän sai minut hulluksi ja käytti kaikki rahani.


Toivon, että muistaisin hänen etunimensä vaikka H Steve Honum Jäsen Lähettäjä: LosAngelesCa lähetetty 13. heinäkuuta PM profiilimuokkaa Kuinka harvinaisia ​​ovat 7-säikeiset bakeliitti Rickit? Mikä on viritystapin kokoonpano 7 kielellä?


Yksittäiset virittimet tai asennettu levylle? Jos merkkijono 6 olisi muutettu 7:ksi, se olisi ilmeistä?? Arvostan bakeliitteja koskevia tietoja, joita te annatte, ja erityisesti huomautan Rickenbakersin omalla sivustolla olevista virheistä heidän luettelopäivämääriensä suhteen. Haere mai, Steve H. C Dixonin jäsen Lähettäjä: Duluth, GA USA lähetetty 13. heinäkuuta PM profiili lähetä sähköposti muokkaa Omistan sotaa edeltävän bakeliitti Rick 7 -merkkijonon. Avaimet ovat "butterbean"-tyyppisiä. Avaimet on asennettu 4 avainliuska eteen ja 3 avainliuska taakse.


Noukkimessa on 7 napaosaa. He valmistivat 6 stringeriä yli 7 stringeriä. Pistoke on pelaajien puolella. Siinä on sävy JA äänenvoimakkuuden säädin kromilevyllä soittimesta poispäin. Näin se EI ole rakennettu. Joku omistaja poisti yksiäänisen säätimen ja tukki reiän kromatulla metallipainikkeella ja porasi kaksi lisäreikää siirtämällä alkuperäisen sävynsäätimen yhteen näistä poratuista rei'istä ja asentamalla äänenvoimakkuuden säätimen toiseen uuteen reikään. Levyssä on "patenttikynä" -leima, joka tukee hevosenkengän magneettia, joten tiedän, että kitara on rakennettu ennen 10. elokuuta. Milloin, minulla EI ole aavistustakaan.


Nupit näyttävät vanhoilta Philcon radionupeilta. Ei niitä nuppeja, jotka luultavasti tulivat kitatan mukana, en usko. Maksoin siitä dollaria noin 5 vuotta sitten. En ottaisi siitä mitään, ellei olisi epätoivoinen.

No comments:

Post a Comment